Fashion • Lifestyle • Beauty

Update Curaçao: First days Internship!

Hi all!

Afgelopen week heb ik mijn allereerste week stage gehad! En wat bevalt het me goed! Ik ben echt mega tevreden over de stage die ik doe. Voor de mensen die het nog niet weten. Ik loop stage bij Paradise FM op Curaçao. Het is echt een top stage en de mensen die er werken zijn ook echt ontzettend leuk! Nu alleen al in de eerste week heb ik al super veel geleerd.

IMG_1820

IMG_1811

IMG_1860

Elke dag moet ik mijn eigen nieuwsitem maken. Hiervoor moet ik elke ochtend de straat op, om lokale mensen te gaan interviewen. In het begin was het wel echt heel erg lastig, maar het begint al steeds meer te wennen. Het is wel wat nieuws en ik denk dat ik nog wel even nodig heb om dit echt goed te kunnen. Maar tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin gehad.

Verder doe ik ook veel financiële zaken, niet dat ik belangrijke dingen moet doen, aangezien ik daar de opleiding niet voor doen, maar toch is het wel een beetje financieel. Het is wel echt leuk om te doen! Ook doe ik marketing en communicatie. Het zijn grote taken, maar ik vermaak me prima hier op kantoor. Lekker rustig elke dag!
IMG_1805

IMG_1865

New Image

Het eiland zelf heb ik deze week dus nog niet echt kunnen ontdekken, maar daar ga ik vanaf morgen mee beginnen. Want over een uur heb ik WEEKEND! Ik heb er nu al zin in, ben echt zo benieuwd hoe alles eruitziet hier! Alleen Mambo was al super mooi! Ik was er echt verbaasd over! En dat ben ik nog steeds. Maar dit weekend ga ik heel veel nieuws ontdekken! En ofcourse heb ik de sportschool alweer gevonden. Ik kon het gewoon niet laten om hier 3 maanden niet te sporten, dat kan toch niet!

Ik laat jullie alles weten als ik weer nieuwe mooie dingen heb ontdekt!

KUS!

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: