Fashion • Lifestyle • Beauty

¤ BBQ at the Watamula Park ¤

Wauw! Dit is het allermooiste en meeste bijzondere moment dat ik in mijn leven heb meegemaakt. Ik ben deze zaterdag wezen bbqen op het Watamula Park. Echt ik kan me op dit moment geen mooier moment voorhalen dan dit. We zijn met een aantal vrienden naar de berg gereden, die op ongeveer drie kwartier rijden vanaf de Nieuwestraat zit (waar ik woon).Overdag ben ik eerst naar het strand Porto Mari geweest. Nog steeds ben ik ervan overtuigd dat dat het mooiste strand is van het hele eiland. Ik denk ook dat ik voorlopig bij mijn standpunt blijf. Daar heb ik met die meiden hele mooie foto’s gemaakt. Wat echt heel erg gaaf lijkt! Aangezien het water zo enorm blauw is, is eigenlijk elke foto mooi om te zien! En ik ben ook echt zo dankbaar dat ik hier mag zitten!


Nadat ik helaas goed verkleurd (verbrand) was, zijn we naar de supermarkt gegaan, hebben daar lekkere vleesjes gehaald voor ’s avonds. Eindelijk de weg op en hup naar Westpunt, Watamula. Het was best wel een eindje rijden en je gaat ook echt off road, dus mijn lieve Kia Picanto had er nogal wat moeite mee volgens mij haha. Maar hij heeft het overleeft!

Eenmaal boven op de berg aangekomen, hebben we de bbq geïnstalleerd en zijn we lekker gaan relaxen. Rond een uur of half 7 gaat de zon hier onder. En waar kun je dat mooier bekijken dan op dit punt. Nergers. Nadat de zon onder ging zijn we lekker gaan bbqen, hmmm het lijkt wel alsof het vlees ineens veel lekkerder is op een mooiere plek! 11-7-16 335

Langzamerhand werd het gewoon pikdonker. WAUW. Echt miljoenen sterren konden we zien. Het was zo’n bijzonder moment. Echt ik kon alleen maar staren en genieten. Ik ben de mensen die ik hier heb leren kennen zo dankbaar. Het voelt gewoon als een extra familie die je er zomaar bijgekregen hebt. En ik ben blij dat ik met deze mensen van dit mooie moment heb kunnen genieten! Helaas kan ik niet op foto’s laten zien hoe indrukwekkend het was, maar ga maar van mij uit dat het FANTASTISCH was.

P.S. Vrijdag komt mijn lieve gezinnetje al langs! In het begin dacht ik, ik kan nog wel langer wachten, maar nu het zo dichtbij komt kan ik echt niet meer wachten!! I love you!

Share:

1 comments so far.

Eén reactie op “¤ BBQ at the Watamula Park ¤”

  1. Nienke schreef:

    Wat een leuke fotos! Leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: