Fashion • Lifestyle • Beauty

~ Last Two Weeks ~


Oh man! Je leest het goed. Ik zit alweer in mijn laatste twee weken. Wat is de tijd toch enorm snel gegaan. Ook al ben ik nog niet onderweg naar Nederland. Toch ben ik met mijn hoofd al wel een beetje onderweg naar huis. Misschien was het leuk geweest als ik hier nog even een week vakantie had kunnen houden. Maar ik denk dat het goed is, dat ik straks weer lekker het vliegtuig naar huis neem.

De afgelopen weken heb ik niet enorm veel geblogd, omdat mijn ouders er zijn geweest. Maar ook Daan is hier nu met zijn ouders. Dus ik ben heerlijk aan het genieten van wat luxe in Lionsdive Beach Resort. Wat voor mij ineens echt ontzettend veel luxe is. Ik kan gewoon eindelijk lekker warm douchen, aangezien in mijn huisje heb ik een kraan, die kan aan en uit. Een warmteknop? Die kennen ze niet in mijn huis. En volgens mij gaan ze die ook nooit leren kennen.

Wat ook een enorme ervaring is, is de Christoffelberg beklimmen. Het is best een kluif als je conditioneel niet zo sterk bent, maar het is voor iedereen te doen. En het uitzicht is echt prachtig. Ik heb hier nog niet veel mooier uitzicht gezien. Morgen ga ik de berg weer beklimmen met Daan en zijn ouders. Dus nu heb ik hem straks met beide families beklommen. Daarna kun je heerlijk uitrusten in de zon op de lekkere stranden. Mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar Porto Mari.

Ik heb denk ik bijna alle best wel lekkere bekende restaurants van het eiland gehad. Mijn lievelingsrestaurant is toch echt wel Saint Tropez Oceanclub. De sfeer in dit restaurant is gewoon zoveel beter dan in heel veel andere restaurants. Hier heb ik de laatste avond van mijn ouders gegeten. Misschien dat dat voor mij de sfeer wel heeft bepaald. Maar ik vind de aankleding van het restaurant echt fantastisch en het eten was ook nog eens heerlijk.

Mijn laatste twee weken ga ik nog wat meer dingen bezoeken en zal ik jullie nog een heleboel van Curaçao laten zien. Tenminste ik hoop dat ik dat nog ga doen. Natuurlijk moet ik ook nog even goed voor school bezig. Want ik wil eigenlijk alles af hebben voor ik terugga naar Nederland.

Zoals jullie kunnen zien op de foto’s heb ik het echt enorm naar mijn zin gehad met mijn ouders! Ik ben ze enorm dankbaar voor alle heerlijke drankjes die we hebben gedaan.

Liefs Odet.

Share:

0 comments so far.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: