Fashion • Lifestyle • Beauty

Alweer op de helft!

WOW, je ziet het goed! Ik ben gewoon alweer op de helft van mijn 13 weken durende stage! Jeetje man wat gaat de tijd hard als je het leuk hebt. Eigenlijk wil ik gewoon nooit meer naar huis, maar helaas over 6,5 week komt er ook weer een einde aan mijn avontuur. Maar ik ga nog 6,5 week zoooo intens genieten van dit prachtige eiland!

Ik ben voor ons ‘we zijn op de helft’ jubileum gezellig met Lidwien uiteten geweest bij Zest Beachbar. My god wat was dat lekker zeg! Het is een soort BBQ en Grill restaurant. Dus ik heb een Tenderloin Pincho gehad. Echt ik had zooo’n intense zin in vlees. Al ongeveer 3 weken zelfs haha. Net als dat ik al 3 weken zin heb in gebakken zalm (of gegrild). Echt ik moet het gewoon binnenkort hebben.

Iedereen denkt trouwens dat het eten hier ontzettend duur is. Maar dat valt echt heel erg mee. Als je in Nederland uiteten gaat betaal je ook zo 25 euro voor een goed hoofdgerecht. Nou hier ben je zo’n 10 euro minder kwijt. Vooral bij Pleincafé Wilhelmina en De Buren kun je elke dag terecht voor een daghap. Je krijgt hier dan een super lekker gerecht voor maar 15 Nafl. Dit is ongeveer €7,50. Nou sorry, maar het is echt een groot bord met echt flink veel eten en echt mega lekker!! En dat voor dat geld, is echt absurd. Daar kun je niet eens zelf van koken hier haha!

Voor dit weekend heb ik echt een super leuke planning! Ik ga BBQ’en op het aller westelijkste puntje van Curaçao. Daar heb je een berg waar een soort van (wij denken) Vuurtoren op staat. En daar heb je uitzicht over het ‘Ying Yang’ punt. Waar ik al eerder deze paar weken ben geweest. Maar nu gaan we hier BBQ’en. Ik ben heel erg benieuwd en heb er mega veel zin in! Zondag ga ik lekker allerlei mooie stranden bezoeken aangezien ik nog niet op alle stranden geweest ben.

Nog even een vrolijke foto van mij bij The Alley!

IMG_2599[1]

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “Alweer op de helft!”

  1. lauravanemelen schreef:

    Oh, ik zou nu ook wel in Curaçao willen zitten hoor! Echt spijtig dat je binnenkort al naar huis moet maar ik wens je nog heel veel plezier daar!
    Super leuke blog heb je trouwens!!

  2. Nienke schreef:

    Heeel jaloers op je stage! Het gaat inderdaad heel erg snel.. Maak er nog een paar leuke weken van! Liefs,

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: