Fashion • Lifestyle • Beauty

How to Spend your Summer?

Hi allemaal!

 

Misschien herkent iedereen dit wel, maar ik ga in deze periode altijd op zoek naar de juiste vakanties voor in de zomer. Vorig jaar was het eerste jaar dat ik niet op een camping ben geweest en ik miste het gewoon vreselijk. Normaal ga ik altijd naar Italië of Zwitserland, maar dit jaar is het misschien wel anders!

Ik heb nog geen enkele vakantie geboekt, maar heb alles al wel ingepland! Ik ga een paar weekjes naar Italië en een weekje surfen in Frankrijk! Ohja, beide zijn op een camping!

Zelf heb ik even een kijkje genomen op www.lux-camp.nl om te zoeken naar leuke campings in Italië en in Frankrijk. Op een aantal campings die op hun website stonden was ik al eens geweest, vandaar dat ik op www.lux-camp.nl de goede camping uitkies.

In Frankrijk vond ik dat de mooie campings met het prachtige weer, beginnen in Zuid-Frankrijk. Hier heb ik dan ook naar gezocht en uiteindelijk ben ik gestrand aan de kust dicht bij Spanje!

In Italië zijn eigenlijk overal mooie campings. Zelf vind ik dat de mooiste campings aan het Gardameer liggen. Dit zijn campings die heel veel om het vermaak van kinderen geven, dus met kleine kinderen is het zeker een aanrader! Maar ook voor jongelui wordt er veel georganiseerd! Naast de campings daar bevinden zich veel discotheken en het is er eigenlijk nooit stil!

 

Wat gaan jullie doen deze zomer?

Vakantie Camping Italië: http://www.lux-camp.nl/vakantie-italie.html

Camping Zuid Frankrijk: http://www.lux-camp.nl/camping-frankrijk.html

Share:

6 comments so far.

6 reacties op “How to Spend your Summer?”

  1. Wat fijn dat je dit al gepland hebt, dat geeft echt rust! Ik heb het dus nog niet gepland, maar ga sowieso met mijn vriend weg. Hij wil op citytrip en ik wil naar Malta, dus daar moeten we ons nog in verdiepen. Verder ben ik van plan kleine citytripjes te maken met vriendinnen. Ik kan niet wachten! Malou x

  2. Dineke Rozema schreef:

    Oeh, wat klinkt dit allemaal leuk! Ik heb nog niks ingepland, waarschijnlijk ga ik dit jaar wel gewoon met het gezin op vakantie en anders misschien met een vriendin, maar allemaal even kijken hoe het loopt, haha!

  3. liefsdaphne schreef:

    Er zijn zoveel opties. Altijd lastig kiezen aangezien ik graag de hele wereld nog wil zien. haha

    Liefs Daphne

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: