Fashion • Lifestyle • Beauty

Week 6 in Paradiseee! ♥

Hi iedereen!

Het is even weer tijd voor een kleine update van mijn alweer 6e week in Curaçao. Mijn god wat gaat de tijd snel. Ik besef het me gewoon nog niet, want over 2 kleine weekjes komen mijn ouders gewoon al op bezoek. Ook deze week heb ik weer heel veel gedaan, want behalve stage zijn er nog zoooveel andere dingen te doen.

Zaterdag ben ik begonnen met mijn heerlijke weekend. Ik heb bij Saint Tropez Oceanclub gelegen. Wat een heerlijke plek is dat. Soms ben je echt even helemaal klaar met de zee en het zand, dat je wel eens een zwembad nodig hebt. Het ligt daar echt heel lekker, je hebt top bedjes en ontzettend lekker eten en drinken. (De smoothies zijn echt overheerlijk). De prijzen zijn helaas wel wat hoger. Maar daar krijg je ook meer kwaliteit voor! In de ochtend was het niet echt heel erg mooi weer, beetje bewolkt. Daarom zijn we maar even naar een Foodmarket geweest op Mambo Beach. Het was niet zo spectaculair als we verwachten, maar ze hadden er wel allemaal heel erg lekkere gerechtjes en koekjes.’s Avonds ben ik nog naar Zanzibar geweest. Dit is een strandtentje op Jan Thiel, waar ze op zaterdag altijd van 17.00 tot 18.00 uur happy hour hebben. Ik zelf vind het altijd wel relaxed, maar maak het happy hour niet vaak mee, aangezien ik altijd tot laat op het strand wil liggen, om een poging te wagen intens bruin te worden in deze 13 weken. Waarschijnlijk gaat dat niet gebeuren, maar niet geschoten is altijd mis.


Zondag heb ik heerlijk met de meiden bij Kyoto Sushi & Grill gegeten, want we hadden allemaal echt intense zin in sushi! En ik moet toegeven, de sushi was echt geweldig! Echt een aanrader om hier een keer naartoe te gaan als je van sushi houdt! Hierna wilden we eigenlijk allemaal nog een ijsje en zijn we richting de Pontjesbrug gereden, om naar Don’s Icecream te gaan! Het ijs is daar echt zo absurd lekker! En je denkt dat het ijs hier heel duur is, maar je krijgt echt enorme bakjes met heeeeel veel ijs erin (JUM).

Vanaf maandag was het natuurlijk weer tijd voor stage. Ook altijd leuk, maar na het weekend is het altijd extra zwaar. Gelukkig had ik niet een heel zwaar weekend en zat ik lekker fris op mijn werk!

Woensdagochtend hadden Lindelotte en ik de motivatie gevonden om gewoon voor stage te gaan sporten. We zijn serieus om kwart voor 6 richting de sportschool gegaan. In het begin heb je het gevoel waaraan je bent begonnen, maar daarna was ik echt heel blij dat ik het gedaan had.’s Avonds ben ik met Sanne naar de bioscoop geweest. We zijn naar The Movies geweest,  naar de film Central Intelligence. Opzich was de film wel leuk, maar de Antillianen in de bios zijn nog veel grappiger. Ze gaan echt helemaal los als er iets grappigs wordt gedaan in de film. Ik moet eerlijk zijn, dat als je hier stage loopt, moet je echt een keertje naar de Bios!


Vrijdag was het weer tijd voor de Full Moon. Alweer dat prachtige feest! En jeetje wat heb ik weer enorm genoten. Het is echt het leukste feest wat er hier op Curaçao is. De laatste keer dat ik ga, ga ik samen met Daan aangezien hij hier dan op vakantie is. Ik heb er echt nu alweer zin in. Op de Full Moon zijn niet echt heel erg bekende DJ’s misschien wel in Curaçao, maar ik had ze nog niet eerder gezien. En echt het gaafste is gewoon dat ze vuurwerk hadden!!

Zaterdag heb ik even in het huis van mijn stagebegeleider gekeken, aangezien ik daar straks 2 weken in huis slaap, omdat zij op vakantie gaat naar Nederland. Ik heb er echt heel erg veel zin in! Even lekker relaxen in een normaal huis, in plaats van mijn eigen gevangenis. En lekker warm douchen, lekker netflix kijken op de TV en gewoon in de Airco slapen!

Aan het einde van de dag heb ik samen met Lotus meegedaan aan de Bootcamp Duo Run! Wauw! Wat was dat ontzettend gaaf, het was een obstacle run. Het was een run van 4,5 Km en aan het einde moesten we nog 300 meter zwemmen, nou echt ik was gesloopt! We gingen echt helemaal off road de bergpadjes in! We zagen ineens een heel ander deel van het eiland, maar dit deel leek een beetje op de waddeneilanden haha! Tussendoor moesten we dus obstakels doen, wat echt heeel gaaf was, aangezien we bij één moesten paintballen! (Helaas bakten we er niks van en moesten we 7 strafrondjes doen, maar het was wel gaaf)! Helaas nu al 2 dagen spierpijn, maar van de run heb ik echt enorm genoten! Ik zou het zo weer doen!Zondag heb ik lekker geluncht bij Saint Tropez met Lindelotte! OMG ik had een Club Sandwich en hij was echt zo mega lekker!


Ik laat jullie snel weer iets horen! Xx

Share:

4 comments so far.

4 reacties op “Week 6 in Paradiseee! ♥”

  1. josien schreef:

    wat een leuke week! Ik ben echt jaloers.
    Veel plezier nog

  2. robin schreef:

    wat een geweldige foto’s, fijn dat je het zo naar je zin hebt! en yum die sushi

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: