Fashion • Lifestyle • Beauty

Simple Stuff.

Goeiemiddag!

Vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie. Ik heb het de laatste paar dagen enorm druk gehad, daarom dus weinig tijd gehad om te bloggen. Natuurlijk mag school niet lijden onder het bloggen en houd ik school op de voorgrond. Hopelijk kan ik straks ook dat perfecte papiertje met ‘HAVO Diploma’ erop kan vasthouden. Dat is tot nu toe nog mijn enige motto.

Meteen na mijn examen ga ik al op reis. Dit jaar zet het vliegtuig mij en mijn vriendinnen me af in Albufeira. De echte feeststad van Portugal. Natuurlijk hopen we op een heerlijke vakantie met enorm veel plezier, maar daar gaan we wel vanuit. Als het goed is, is het daar op het moment dat wij erheen gaan ongeveer 25 graden. Nou daar kan ik het zeker wel een weekje uithouden.

Nu verder op mijn outfit. Deze outfit is erg comfortabel en ziet er toch een beetje chic uit. Het vest heb ik in Amsterdam gekocht bij de Bershka. Hij zit mega lekker en is super handig om over van alles te dragen. De donkerrode kleur past vrijwel bij bijna alle andere kleuren. Het shirtje is gewoon een simpele met een tekst erop. Deze heb ik in de herfstvakantie in Londen bij de Sting gekocht.

IMG_4186

IMG_4189

IMG_4196

De broek is echt een hemel om aan te hebben. In de kerstvakantie ben ik met een vriendin naar Amsterdam geweest. Toen heb ik een broek van Levi’s in de opruiming gekocht. Die is me toen zo goed bevallen, dat ik vanaf nu alleen nog maar zulke broeken wil hebben. Nu ben ik laatst weer naar Amsterdam geweest en heb er maar even twee ingeslagen. Je kunt altijd zo lang doen met spijkerbroeken. Ik vind altijd dat je beter een goeie dure spijkerbroek kunt kopen, dan een goedkope, waar binnen no time de rek eruit is of waar meteen gaten inkomen. Super zonde van je geld.

Als laatst heb ik mijn geliefde Clarks aan. In het begin kreeg ik er mega blaren in, maar dat kwam doordat ik had gewinkeld en toen al blaren had. Daardoor werden ze steeds erger. Maar inmiddels lopen ze echt heerlijk. Als een soort kussentje onder je voeten. Ik ben er al helemaal aan gewend. Echt ik raad ze sowieso aan! Super schoenen!

Kusjes,

Odette

Share:

2 comments so far.

2 reacties op “Simple Stuff.”

  1. Naomi schreef:

    Mooie outfit odette!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: